WERKWIJZE

Kwaliteit staat voorop
De bouwstoffen die wij gebruiken zijn van hoge en duurzame kwaliteit. We bouwen voor een groot deel circulair, in samenwerking met onze leverancier van hernieuwd bouwmateriaal. Dit vermindert niet alleen de afvalstroom, maar zorgt vaak ook voor een hogere kwaliteit van het materiaal. Uiteindelijk zijn er geen gebruikssporen zichtbaar en alles wordt nauwkeurig afgewerkt. Omdat wij een klein bedrijf zijn hebben wij korte lijnen, is het gehele productieproces in eigen handen en kunnen we zorgen voor hoge kwaliteitsstandaard met een snelle levertijd.

De mogelijkheden
Graag bespreken we met jou de specifieke wensen voor een Tuiniehuis in jouw achtertuin. Met het basismodel, de Tuinie 3000, zijn er tal van uitbreidingsmogelijkheden. Hierbij kun je denken aan een opklapbare hoogslaper, een keukenblok, kasten, een vlonder of extra vierkante meters. Home-office, tuinkantoor, praktijk aan huis, wat de invulling ook mag zijn, samen stellen we het perfecte tuinhuis samen. Je bent van harte welkom in Norg om ons prototype te bewonderen en kennis te maken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een afspraak.

Tuiniehuis: Wouter en Marinus
Wouter en Marinus zijn gestart met Tuiniehuis in 2020, het jaar dat iedereen thuisbleef en behoefte kreeg aan extra leef- en werkruimte. Beide ondernemers hebben een grote voorliefde voor het bouwen en ontwerpen van ruimtes, omgeven door natuur. Niet voor niets dat ze allebei in het prachtig groene Norg wonen. Wat ooit in de jaren 80 begon met boomhutten, vertaalt zich vandaag de dag in tuinkantoren en gastenverblijven, kortom: Tuiniehuis.

Wouter is naast een ruim ervaren timmerman al 15 jaar bouwer van woonwagens en heeft als pizzabakker zijn eigen mobiele bakkerij. Marinus heeft naast zijn communicatie-adviesbureau zijn handen altijd de ruimte gegeven om ideeën te vertalen in bouwwerken in alle maten en soorten.

Wil je meer informatie over de prijzen en mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Bel of mail Wouter
06-30 44 26 29 | wouter@tuiniehuis.nl

Bel of mail Marinus
06-24 707 150 | marinus@tuiniehuis.nl

Contactformulier